Μαρινάκης: Δεν υπήρξε κυβερνητική εντολή για «μπάζωμα» στα Τέμπη

Μαρινάκης: Δεν υπήρξε κυβερνητική εντολή για «μπάζωμα» στα Τέμπη

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου και οι αιχμές προς την αντιπολίτευση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση για το ζήτημα του «μπαζώματος» της περιοχής των Τεμπών όπου συγκρούστηκαν πριν από ένα χρόνο οι δύο αμαξοστοιχίες με τραγικό απολογισμό 57 νεκρούς.

Μιλώντας νωρίτερα στον ANT1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε. Δεν εργαλειοποιούμε κανένα θάνατο σκύβουμε το κεφάλι θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του «μπαζώματος» στο χώρο του δυστυχήματος, είπε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μιλώντας στο κοινοβούλιο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος είπε ότι δεν έδωσε σχετική εντολή, ενώ η αντιπολίτευση μιλάει για συγκάλυψη.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή