Π. Πολάκης: «Λάθος, σύντροφε Τσίπρα» – Η ανάρτηση για τις δηλώσεις στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά»

Π. Πολάκης: «Λάθος, σύντροφε Τσίπρα» – Η ανάρτηση για τις δηλώσεις στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της Καθημερινής «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά», με αφορμή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο πως η παρέμβαση της κυβέρνησής του στα ζητήματα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών ήταν «ατυχής»

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σχολίασε τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της Καθημερινής «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά», με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο πως η παρέμβαση της κυβέρνησής του στα ζητήματα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών ήταν «ατυχής». 

«Λάθος, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής. Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η «Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της». Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα συντριπτικά στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή τον Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα «κλώθει»για το Predator και τα Τεμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππά γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν», σημειώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Α. Τσίρπας: «Λάθη στους χειρισμούς μας»

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σχολιάσει στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά»: «Παραδέχομαι ότι στην υπόθεση Novartis και στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, η διαχείρισή μας ήταν ατυχής. Οι προθέσεις μας ήταν αντίθετες. Η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο πλαίσιο στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Για την υπόθεση Novartis σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε ένα μεγάλο σκάνδαλο, η πρόθεση μας να μην παρέμβουμε σε αυτό το σκάνδαλο, έδινε την εντύπωση ότι βάζαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή, με ανθρώπους που δεν είχαν. Υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λάθος, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα!(φωτο 1-2)
-Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες  στο συνέδριο της Καθημερινής 
-Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η «Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της».

Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο,που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα συντριπτικά στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τέμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππά γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!!
(Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τώρα).

-Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου, αλλά η πολιτική επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έρριξε το διαγωνισμό να μην ξανανομοθετήσουμε με αλλαγή κανονισμού της Βουλής, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλής και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε τον ίδιο διαγωνισμό!

Ετσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι τέλους όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας έριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθεήσαμε και διώξαμε τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή