Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν έλαβα λίστα εγγεγραμμένων για την επιστολική ψήφο

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν έλαβα λίστα εγγεγραμμένων για την επιστολική ψήφο

Εξήγησε ότι ως υποψήφιοι, όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δικαιούνται να ζητήσουν επισήμως και να πάρουν από το υπουργείο Εσωτερικών λίστα του εκλογικού καταλόγου.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οτι δεν έλαβε ποτέ τη λίστα των ανθρώπων που γράφτηκαν για την επιστολική ψήφο, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η ίδια εξήγησε ότι ως υποψήφιοι, όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δικαιούνται να ζητήσουν επισήμως και να πάρουν από το υπουργείο Εσωτερικών λίστα του εκλογικού καταλόγου.

«Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: Σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει», όπως ξεκαθάρισε.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του, στην οποία ανέφερε ότι απόδημοι Ελληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT