Τζανακόπουλος για αυτοκριτική Τσίπρα: Δεν είναι άσχετη με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Τζανακόπουλος για αυτοκριτική Τσίπρα: Δεν είναι άσχετη με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα πολιτικά απροσδιόριστο - Τα προβλήματα εντάθηκαν και βάθυναν μετά το 2019», εκτίμησε

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λάθη και παραλείψεις διαχειριστικές ή ανεπάρκειες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν όπως σε κάθε κυβέρνηση, ωστόσο τα προβλήματα εντείνονται και βαθαίνουν μετά το 2019, μετά την ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος», υποστήριξε, μιλώντας σήμερα το πρωί, Δευτέρα, στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της «Κ».

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, «οι πολιτικές δυνάμεις που τώρα είναι κυρίαρχες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν ότι απαιτείται μια λογική απομάκρυνσης από την Αριστερά και μετατόπισης του κόμματος στον κεντρώο χώρο».

Αναφορικά με την αυτοκριτική του Τσίπρα, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να σχολιάσει τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών υποστήριξε ότι όσα ειπώθηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό δεν είναι άσχετα με τα εσωκομματικά του κόμματος

Ερμηνεύοντας την απώλεια δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος, σημείωσε πως «στις εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταφέρει να εμπεδωθεί ως δεύτερη δύναμη, αλλά μετά μετατοπίστηκε προς τον κεντρώο χώρο».

Απαντώντας στις αιχμές του τέως πρωθυπουργού για τις αποχωρήσεις στελεχών είπε ότι δεν επρόκειτο «για ζήτημα καρέκλας για κανέναν από τους 11 βουλευτές που έφυγαν», για να προσθέσει ότι «βλέπουμε ένα κόμμα πολιτικά απροσδιόριστο, δεν υπάρχουν όροι συνεργασίας».

Επίσης, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι δεν βλέπει πιθανή μια συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης και με το ΠΑΣΟΚ.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή