ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε στον Αρειο Πάγο το πόρισμα για τα Τέμπη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε στον Αρειο Πάγο το πόρισμα για τα Τέμπη

Οι βουλευτές Β. Κόκκαλης, Αλ. Αυλωνίτης, Δ. Καλαματιανός και Γ. Σαρακιώτης κατέθεσαν το πόρισμα που συνέταξαν στο πλαίσιο της Εξεταστικής, προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή ο οποίος διενεργεί την ανάκριση

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, μετέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το δυστύχημα των Τεμπών, προχωρώντας στην κατάθεση του πορίσματος που συνέταξαν.

Σε δηλώσεις τους, κατά την έξοδο από τον Αρειο Πάγο, οι τέσσερις βουλευτές, Βασίλης Κόκκαλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσιος Καλαματιανός και Γιάννης Σαρακιώτης, ανέφεραν ότι κατέθεσαν το πόρισμα προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή ο οποίος διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση.

Παράλληλα, επισήμαναν ότι όλοι οφείλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική Δικαιοσύνη και πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η τραγωδία δεν οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο λάθος, καθώς εντοπίζονται ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή