Δένδιας για φρεγάτα «Υδρα»: Υπερήφανοι ως χώρα για τις επιχειρήσεις που διεξάγονται

Δένδιας για φρεγάτα «Υδρα»: Υπερήφανοι ως χώρα για τις επιχειρήσεις που διεξάγονται

Στην πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας «Υδρα» που επιχειρεί στον Κόλπο του Αντεν και στην Ερυθρά Θάλασσα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες», έκανε αναφορά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας «Υδρα» που επιχειρεί στον Κόλπο του Αντεν και στην Ερυθρά Θάλασσα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες», έκανε αναφορά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας, στην ομιλία του στη διάρκεια της επίσκεψής του στη 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη.

«Λίγες μέρες πριν, δύο μέρες πριν για την ακρίβεια, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και με τον αρχηγό Ναυτικού ήμασταν στον Κόλπο του Αντεν με τη φρεγάτα μας “Υδρα”. Νιώσαμε την περηφάνια να βλέπουμε τη σημαία της πατρίδας μας στον ιστό της “Υδρας” και όπως ξέρετε η “Υδρα” σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της αποστολής της ενεπλάκη στην αποτροπή επίθεσης drones κατά εμπορικού πλοίου.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας που διεξάγονται για την προστασία του εθνικού συμφέροντος, του ρόλου της χώρας μας, αλλά και των συμφερόντων του καθενός Ελληνα και της καθεμιάς Ελληνίδας και της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε σχετικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή