Οθ. Ηλιόπουλος: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

Οθ. Ηλιόπουλος: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

Η εν λόγω δήλωση έρχεται σε αντίθεση με το σενάριο, περί παραίτησης από την έδρα του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει τις πληροφορίες περί παραίτησής του από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Οθωνας Ηλιόπουλος τονίζοντας ότι «παραμένω μάχιμος». 

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Ελληνες», είπε χαρακτηριστικά σε κομματική εκδήλωση του κόμματος, σύμφωνα με το skai.gr. Η εν λόγω δήλωση έρχεται σε αντίθεση με το σενάριο, περί παραίτησης από την έδρα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Σημειώνεται ότι η «Κ» είχε δημοσιεύσει πως φέρεται το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Χάρβαρντ,  να είχε ζητήσει «αυστηρή στεγανοποίηση» ανάμεσα στις δύο ιδιότητες που κατέχει ο κ. Ηλιόπουλος, όπως κάνει και με καθηγητές εκλεγμένους στις ΗΠΑ.

Το θέμα περί ενδεχόμενης παραίτησης Ηλιόπουλου είχε ανοίξει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη. Τότε οι συζητήσεις αφορούσαν την πιθανότητα ο –επίσης υποψήφιος με το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης προερχόμενος από την ομογένεια– κ. Κασσελάκης να εξασφαλίσει την παρουσία του στα έδρανα της Βουλής. 

Ο ίδιος ο Στ. Κασσελάκης, πάντως, σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο Mega απάντησε αρνητικά στο σενάριο να βρεθεί είτε στο ελληνικό Κοινοβούλιο είτε στην Ευρωβουλή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT