Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του», ανέφερε με αφορμή τη στράτευσή του

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Με αφορμή τη στράτευσή του, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως «είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του».

«Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Σημαντική ημέρα για κάθε Ελληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα “παιδί της Ομογένειας”. Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδας μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Ομως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

Επικοινωνία με πολίτες στη Θήβα

Προτού παρουσιαστεί στο Κέντρο, ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στη Θήβα, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση της ευρωβουλευτή Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση». σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον νομό Βοιωτίας, λέγοντας πως η Πολιτεία «τον έχει έχει αμελήσει, ιδίως τον αγροτικό της τομέα, αλλά και τα νοσοκομεία της», όπως είπε. Υπενθύμισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος και για μη ρευστοποίηση της αγροτικής γης, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής Γεωπονικής Σχολής.

Δείτε φωτογραφίες

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-1
ΙΝΤΙΜΕ News

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-2
INTIME News

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-3
INTIME News 

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-4
INTIME News 

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-5
INTIME News 

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-6
INTIME News

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-7
INTIME News 

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-8
INTIME News 

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό-9
INTIME News

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή