Ο Νάσος Μπαλέρμπας νέος γ.γ. Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης

Ο Νάσος Μπαλέρμπας νέος γ.γ. Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης

Η θέση έχει μείνει κενή μετά την παραίτηση του Μιχάλη Σταυριανουδάκη λόγω της υπόθεσης με τη διαρροή των emails

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέση του γενικού γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης που έχει μείνει κενή μετά την παραίτηση του Μιχάλη Σταυριανουδάκη λόγω της υπόθεσης με τη διαρροή των emails αναμένεται να καλυφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», τις επόμενες μέρες από τον νυν γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης Νάσο Μπαλέρμπα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μπαλέρμπας θα ασκεί παράλληλα καθήκοντα για το επόμενο διάστημα και ίσως μελλοντικά οι δύο γενικές γραμματείες να συγχωνευτούν.

Το βιογραφικό του κ. Μπαλέρμπα

Ο Αθανάσιος Μπαλέρμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι πτυχιούχος Φιλολογίας ΑΠΘ και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Βιώσιμη Τοπική Ανάπτυξη. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Είναι διδάκτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ στον Τομέα Πολεοδομίας – Χωροταξίας. 

Εχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια για την πόλη και τον πολιτισμό, ενώ έχει δημοσιεύσει αντίστοιχες μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά. Εχει εκδώσει βιβλία στις εκδ. «ΛΙΒΑΝΗ» και «Ελληνικά Γράμματα». 

Εχει διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε Ανώνυμες Εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εργάζεται ως πιστοποιημένο στέλεχος εκπαίδευσης σε δομή χορήγησης Διεθνούς Απολυτηρίου (International Βaccalaureate).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή