Αποστολάκης για πτώση F-16: Να δοθούν το συντομότερο σαφείς απαντήσεις

Αποστολάκης για πτώση F-16: Να δοθούν το συντομότερο σαφείς απαντήσεις

«Θα πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του F-16», σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευάγγελος Αποστολάκης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του F-16. Είναι ζήτημα μεγάλης σημασίας να δοθούν το συντομότερο δυνατό σαφείς απαντήσεις για το συμβάν», σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Οπως έγινε γνωστό σήμερα και περί ώρα 13:29 κατέπεσε αεροσκάφος F-16 Block 52+ της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος της 110 Πτέρυγας Μάχης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και κατέπεσε στην περιοχή της Ψαθούρας.

Είναι ευχής έργο ότι ο πιλότος του αεροσκάφους έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σώος. Θα πρέπει λοιπόν να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του F-16. Είναι ζήτημα μεγάλης σημασίας να δοθούν το συντομότερο δυνατό σαφείς απαντήσεις για το συμβάν καθώς αυτό θα έχει όφελος τόσο για τις Ενοπλες Δυνάμεις συνολικά όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό που τις υπηρετεί και τις τιμά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT