Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Ενοπλη επίθεση με τουλάχιστον έναν τραυματία σημειώθηκε χθες ο βράδυ στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοπλη επίθεση με τουλάχιστον έναν τραυματία έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα ΚΤΕΛ Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Λίγο μετά τις 9, τρεις άνδρες –δύο Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής και ένας Παλαιστίνιος– αιφνιδιάστηκαν από έναν τέταρτο, άγνωστο άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε έναν από τους δύο Τούρκους υπηκόους, τραυματίζοντάς τον στα πλευρά και στο χέρι. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» από εργαζομένους στα ΚΤΕΛ Κηφισού, η επίθεση έγινε στο Grill Academy, ένα ψητοπωλείο όπου κάθονταν οι τρεις άνδρες, και το οποίο βρίσκεται μέσα στον χώρο του σταθμού Κηφισού, ανάμεσα στα ΚΤΕΛ Ζακύνθου και στην πιάτσα των ταξί. «Τα είδαμε όλα», λέει εργαζόμενος του Grill Academy, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην «Κ» λίγη ώρα μετά το συμβάν. «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα», συμπληρώνει ο ίδιος, «έχουμε την αστυνομία εδώ, έχουμε ανακρίσεις».

Ενας υπάλληλος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του σταθμού, στον διάδρομο 1, δηλώνει στην «Κ» ότι δεν αντιλήφθηκε το αιματηρό επεισόδιο. «Εδώ στο γραφείο που είμαι», αναφέρει, «δεν άκουσα τίποτα». «Μόνο τα ασθενοφόρα είδαμε που περνούσαν», σημειώνει. «Τώρα έχει πολλή αστυνομία, πηγαινοέρχονται συνέχεια», τόνισε τηλεφωνικά χθες το βράδυ.

Μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένας άλλος μάρτυρας δήλωσε πως στο άκουσμα του πυροβολισμού, νόμισε ότι είχε εκραγεί κάποιο γκαζάκι. «Αλλά δεν ήταν», ανέφερε, «ήταν σφαίρες». «Και βγήκε αυτό το άτομο έξω με αίματα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ενας άλλος άνδρας, ο οποίος έτυχε να είναι επίσης παρών, δήλωσε στα μέσα χθες το βράδυ ότι ο πυροβολισμός δεν ήταν ένας. «Ηταν 3-4», τόνισε, σημειώνοντας ότι εκείνη την ώρα πολλά παιδιά έτρωγαν στον εξωτερικό χώρο του ψητοπωλείου.

Ο Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής τον οποίον τραυμάτισαν τα πυρά του άγνωστου δράστη, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» και φέρεται να είναι εκτός κινδύνου. Η έρευνα της αστυνομίας για τον δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή