Ανδρουλάκης για Τέμπη: Στον Αρειο Πάγο τη Δευτέρα για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Στον Αρειο Πάγο τη Δευτέρα για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος

«Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη;», το ερώτημα που θέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ναι, υπάρχει αντιπολίτευση και φέρνει αποτελέσματα όταν λειτουργεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακά σόου», ανέφερε σε δηλώσεις του πριν από τη συνεδρίαση του Π.Σ. και της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

«Με την πρωτοβουλία που πήρα για πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερούς του συνεργάτες, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος επανέλαβε τα τρία ερωτήματα του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση για τα Τέμπη, τα οποία, σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στη Βουλή.

«Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Αυτό το αδίστακτο χέρι πρέπει να μάθουμε ποιο είναι. Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Αρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη; Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον κατώτατο μισθό, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε αυξηθεί καιρό τώρα. Ομως, η ονομαστική αύξηση δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια και τις ανισότητες, γιατί πολύ απλά ο πληθωρισμός καλπάζει. Οταν λοιπόν αυξάνεται ο κατώτατος μισθός τα τελευταία χρόνια 20%, αλλά ο πληθωρισμός στα τρόφιμα κατά 32%, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια, τα καρτέλ και όσους δεν επιτρέπουν μέσα από την κερδοσκοπία και την απληστία τους να αποκλιμακωθούν οι τιμές. Η Νέα Δημοκρατία και σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα κάνει επικοινωνιακά προεκλογικά παιχνίδια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT