Δούκας για «γκλοπ μπάτσου»: Παραποιούν βάναυσα την αλήθεια – Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους

Δούκας για «γκλοπ μπάτσου»: Παραποιούν βάναυσα την αλήθεια – Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους

Για «μονταζιέρες και συκοφαντίες» με τις οποίες «το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά» της κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «μονταζιέρες και συκοφαντίες» με τις οποίες «το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά» της κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απαντώντας σε δημοσιεύματα αλλά και σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούγεται να χρησιμοποιεί, σε βίντεο. 

«Όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να “μπαζωθεί” η αλήθεια», σημειώνει, επίσης, μεταξύ άλλων, ο κ. Δούκας.

Η δήλωσή του:

«Στην πλάτη της Αθήνας, με μονταζιέρες και συκοφαντίες, επιχειρεί το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά της. Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, ένας πρώην υπουργός, ένας νυν υπουργός, με την αμέριστη βοήθεια των κυβερνητικών trolls, και της συνδικαλιστικής ηγεσίας των αστυνομικών, παραποίησαν βάναυσα την αλήθεια. 

Από μια 9ωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισε και δρομολόγησε μεγάλα έργα, όπως τη Διπλή Ανάπλαση, έκοψαν και έραψαν φράσεις όπως τους βόλευε. Δεν μπορούν ακόμη να αποδεχτούν την εκλογική τους ήττα στον Δήμο Αθηναίων, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η Αθήνα προχωρά γρήγορα και τολμηρά στην επόμενη μέρα.

Ο μεγάλος μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έλεγε “Εθνικό είναι το Αληθές”. Όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να “μπαζωθεί” η αλήθεια.

Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις. Συνεχίζουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT