Ανδρουλάκης: Κατέθεσε αναφορά στον Αρειο Πάγο για τα Τέμπη

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε αναφορά στον Αρειο Πάγο για τα Τέμπη

«Θα κάνω αίτημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα το πρωί, οπότε και κατέθεσε αναφορά για την υπόθεση των συνομιλιών τη νύχτα του δυστυχήματος των Τεμπών.

«Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία το τρίπτυχο της κυβέρνησης»

Ο ίδιος, εξερχόμενος του κτιρίου, δήλωσε στις κάμερες: «Ενώ είχαν κάνει όλα αυτά, εκείνο το βράδυ είχαν χαλκεύσει τους διαλόγους για να δημιουργήσουν την αίσθηση του ανθρωπίνου λάθος. Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία, το τρίπτυχο της κυβέρνησης. Πρέπει αυτός ο φαύλος κύκλος να σπάσει, γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που του προσφέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε για τη συνάντηση πως «θα κάνω αίτημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση με βάση τα δημοσιεύματα του “Βήματος” και της “Καθημερινής”. Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε επίσης: «Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Αυτό είναι το μοτίβο της Ν.Δ. σε μια σειρά από σκάνδαλα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι μπλεγμένη η κυβέρνηση; Γιατί κάνει το ίδιο πράγμα της χειραγώγησης σε κάθε σκάνδαλο, όπως με εμένα και τις υποκλοπές, όπως με τα mails της Ασημακοπούλου, που έκαναν το ΥΠΕΣ εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.».

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε αναφορά στον Αρειο Πάγο για τα Τέμπη-1
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

«Σκάει το θέμα αυτό που είναι πάρα πολύ σοβαρό για τις ποινικές ευθύνες που έχει ο κ. Καραμανλής. Γίνεται το θέμα της αποκάλυψης για τις συνομιλίες και μου κάνει επίθεση ο κ. Μητσοτάκης για συμφέροντα και ότι έκανα την πρόταση μομφής, γιατί μου το είπαν συμφέροντα, και την ίδια ημέρα οι συνεργάτες του είναι στο σπίτι του ίδιου επιχειρηματία;» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή