Χρυσοχοΐδης για Αγίους Αναργύρους: Η έρευνα διεξάγεται γρήγορα – Θα γίνει ο απολογισμός που πρέπει

Χρυσοχοΐδης για Αγίους Αναργύρους: Η έρευνα διεξάγεται γρήγορα – Θα γίνει ο απολογισμός που πρέπει

Συντετριμμένος για τη δολοφονία της 28χρονης στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συντετριμμένος για τη δολοφονία της 28χρονης στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού.

«Συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο υπουργός απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 28χρονης, επισημαίνοντας ότι η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα και εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

Είπε πως η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει τις έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκλειστεί τίποτα, ενώ σημείωσε ότι ταυτόχρονα «θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει, για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή