Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος της Ν.Δ ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος της Ν.Δ ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης

Ο κ. Μουρούτης διετέλεσε την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Το βιογραφικό του κ. Μουρούτη

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT