Ν. Δένδιας: Συνάντηση με τη βοηθό ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Ν. Δένδιας: Συνάντηση με τη βοηθό ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η διεύρυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας καθώς και οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Ανατολική Μεσόγειο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζέσικα Λιούις, πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο Νίκος Δένδιας.

Οπως γνωστοποίησε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συζητήθηκαν η διεύρυνση και εμβάθυνση της διμερούς στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας καθώς και οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Ανατολική Μεσόγειο.

«Συζητήσαμε με την κυρία Λιούις, η οποία συνοδευόταν στην επίσκεψή της από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνη, τη διεύρυνση και εμβάθυνση της διμερούς στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ και τη σημασία της για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

«Ανταλλάξαμε, επίσης, απόψεις για την κατάσταση ασφαλείας και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή