Βουλή – Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη απόφαση για άρση ασυλίας του Μπαράν Μπουρχάν

Βουλή – Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη απόφαση για άρση ασυλίας του Μπαράν Μπουρχάν

Ο κ. Μπουρχάν που εκλέχτηκε με το ΠΑΣΟΚ, χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως δικαστικά η υπόθεση του

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισαν να εισηγηθούν προς στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση ασυλίας του βουλευτή Ξάνθης –μέχρι χθες μέλους της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ– Μπαράν Μπουρχάν, η υπόθεση του οποίου αφορά παράνομη συνταγογράφηση.

Ο κ. Μπουρχάν παρουσιάστηκε στην Επιτροπή και έδωσε διευκρινίσεις για την υπόθεσή του ζητώντας και ο ίδιος την άρση ασυλίας του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουρχάν, που εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως δικαστικά η υπόθεση του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή