Θεωρείο: Ανακοινώνεται ο Αυτιάς

Θεωρείο: Ανακοινώνεται ο Αυτιάς

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός απροόπτου σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο δημοσιογράφος πέρασε χθες το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, βγήκαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες που θα συνοδεύσουν την ανακοίνωση. Στη διάρκεια της παραμονής του στο νεοκλασικό, μάλιστα, ο Αυτιάς συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος βρέθηκε την ίδια ώρα εκεί για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο πρωθυπουργός και μεταδίδεται σήμερα το πρωί.

«Γαλάζια» απόβαση στις ΗΠΑ

Ενδιαφέρον έχει πως τις επόμενες μέρες, με αφορμή τη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα υπάρξει «γαλάζια» απόβαση στις ΗΠΑ. Ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα βρίσκονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου θα έχουν συναντήσεις με ομογενείς. Αν σκεφτεί κανείς πως στις ΗΠΑ βρίσκεται ακόμη από την περασμένη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ είχε προηγηθεί και η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, τότε γίνεται αντιληπτό πως η… μισή Νέα Δημοκρατία κάνει προεκλογικό αγώνα στις ΗΠΑ.

«Μυστικός» άνθρωπος-κλειδί

Ενας άνθρωπος-κλειδί, που όλοι όσοι ξέρουν τι γίνεται στη Χαρ. Τρικούπη λένε πως έχει σημαντικό λόγο τόσο για τα οργανωτικά όσο και για τα στρατηγικά ζητήματα, είναι ο Νίκος Μήλης. Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό 42χρονος πολιτικός μηχανικός είναι πολύ παλιός φίλος του Νίκου Ανδρουλάκη: από τα φοιτητικά χρόνια στην Ξάνθη όπου σπούδαζαν μαζί και έχτισαν μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από τις τάξεις της ΠΑΣΠ, η οποία όπως φαίνεται κρατάει ακόμη, δίνοντάς του τα κλειδιά ενός σημαντικού κομματιού του κόμματος.

«Θα ταξιδεύω»

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η απουσία του πρωθυπουργού φέτος από το Φόρουμ των Δελφών, καθώς ο κ. Μητσοτάκης έδινε το «παρών» κάθε χρόνο. Την εξήγηση έδωσε ο ίδιος κατά τη συνάντηση που είχε χθες με τον Μαυροβούνιο ομόλογό του Μιλόικο Σπάγιτς, κάνοντας ειδική αναφορά στο Φόρουμ. «Είναι μεγάλη χαρά που σας υποδέχομαι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παραστώ στους Δελφούς φέτος, καθώς θα ταξιδεύω αύριο», είπε, αφού ο Μητσοτάκης έχει να επισκεφθεί το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα λάβει χώρα η σύνοδος κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή