Μαρινάκης: «Οχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν από τις ευρωεκλογές

Μαρινάκης: «Οχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν από τις ευρωεκλογές

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη σε ερώτηση αναφορικά με το εάν θα διεξαχθεί ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη σε ερώτηση αναφορικά με το εάν θα διεξαχθεί ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι εκείνοι που δίνουν τη μάχη, ενώ ντιμπέιτ «γίνονται συνεχώς στη Βουλή».

«Αν δεν κάνω λάθος, σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων. Στις ευρωεκλογές αυτό που ψηφίζουν οι πολίτες είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, αρά αυτοί είναι εκείνοι που θα δώσουν τη μάχη. Ντιμπέιτ γίνεται καθημερινά στη Βουλή, όπου πρώτος ο πρωθυπουργός, σε αντίθεση με προκατόχους του, έχει περισσότερες παρουσίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT