Ανδρουλάκης: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με φραγμό στην αλαζονεία και τη διαφθορά

Ανδρουλάκης: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με φραγμό στην αλαζονεία και τη διαφθορά

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να παρακμάσει η πολιτική στον τόπο. Η πολιτική είναι λύση, δεν είναι σόου προς διασκέδαση», ανέφερε.

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου, μιλώντας σε φίλους και κατοίκους της περιοχής

Όπως τόνισε, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, «το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή αντιπολίτευση στις 9 Ιουνίου θα βάλει τα δυο πόδια του συστήματος εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας σε ένα παπούτσι και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχετε μια άλλη κυβερνητική επιλογή. Στις 9 Ιουνίου κρίνεται να μη δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας». «Αν πήραν 41% και ζούμε ό,τι ζούμε, φανταστείτε τι θα γίνει αν ο κ. Μητσοτάκης βγει αλώβητος από τις ευρωπαϊκές εκλογές», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει μία θεσμική αντιπολίτευση, αλλά μία αντιπολίτευση που θα τη βοηθά να πετάει την μπάλα στην κερκίδα. «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να παρακμάσει η πολιτική στον τόπο. Η πολιτική είναι λύση, δεν είναι σόου προς διασκέδαση», ανέφερε.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που πονάει πραγματικά τη Νέα Δημοκρατία γιατί θα έχουν ισχυρή αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με φραγμό στην αλαζονεία, την ατιμωρησία και τη διαφθορά», συμπλήρωσε o κ. Ανδρουλάκης.

Για την αυξημένη εγκληματικότητα σημείωσε πως ήταν σημαία της Νέας Δημοκρατίας να την πατάξει και έκανε αναφορά σε μία σειρά από αιματηρά γεγονότα που ανέδειξαν την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής.

«Τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της ασφάλειας στη Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές; Ήταν μόνο λόγια για να έρθουν στην εξουσία. Για εκείνους το κράτος δεν είναι ο υπηρέτης του πολίτη, αλλά το εργαλείο τους για να μένουν στην εξουσία. Για τη Νέα Δημοκρατία το κράτος είναι λάφυρο», επεσήμανε.

Επανέλαβε, δε, ότι κάποιοι πολιτικοί σχηματισμοί λειτουργούν ως κόμματα-πάρκινγκ της δυσφορίας του ελληνικού λαού. «Τους στηρίζουν για να κατευθυνθεί εκεί η ψήφος δυσαρέσκειας ώστε στη συνέχεια να συνεργαστούν εύκολα με τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε ο κ. Βελόπουλος όταν ο κ. Μητσοτάκης άλωσε την ΑΔΑΕ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να προσθέσει: «Μετά τις επιστολές του Ιησού, ο Κυριάκος Βελόπουλος -που τελευταία κάνει πολλές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ- μπορεί να μας πουλήσει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί μπορεί να φτάσει».

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT