ΣΥΡΙΖΑ: «Ευχαριστώ» Κασσελάκη στα 63.000 μέλη που ψήφισαν για το ευρωψηφοδέλτιο

ΣΥΡΙΖΑ: «Ευχαριστώ» Κασσελάκη στα 63.000 μέλη που ψήφισαν για το ευρωψηφοδέλτιο

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή», τόνισε σε ανάρτησή του από τη Νέα Υόρκη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 63.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συμμετείχαν στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των 35 υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος. Μέσω ανάρτησής του στα social media, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, ο Στέφανος Κασσελάκης τους «ευχαρίστησε», δηλώνοντας έκπληκτος για τη «μαζική συμμετοχή».

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή», τόνισε.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια. Μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Ελληνες. Αυτούς που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους.

Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως “εισαγόμενοι”, αλλά ως ισότιμοι Ελληνες.

Από τη Νέα Υόρκη, θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT