Βουλή: Την άρση της ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Βουλή: Την άρση της ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι υπέρ της άρσης της ασυλίας του τάχθηκε και ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος, ενώ σημειώνουν ότι πρόκειται για «αστεία» υπόθεση

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σε υπόθεση «συκοφαντικής δυσφήμησης», προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια Επιτροπή.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Λύσης, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, υπέρ της άρσης της ασυλίας του τάχθηκε και ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι πρόκειται για «αστεία» υπόθεση.

Κατά τη σημερινή, κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, «υπέρ» της άρσης ασυλίας του κ. Βελόπουλου φέρονται να ψήφισαν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, που δήλωσε «παρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά σε μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου που υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και αξιωματικός ε.α. του Π.Ν. για δυσφήμησή του μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT