Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στη βουλευτή του κόμματος Αγγελική Δεληκάρη

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στη βουλευτή του κόμματος Αγγελική Δεληκάρη

Η κα Δεληκάρη δέχθηκε επίθεση το πρωί της Κυριακής στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καβάλα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την καταδίκη της επίθεσης, που δέχθηκε, η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εκφράζει με ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Απερίφραστα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. «Τέτοιες συμπεριφορές στοχεύουν στον εκφοβισμό της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών και πλήττουν την ίδια την δημοκρατία», τονίζει.  

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο proininews, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα, όταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μια γυναίκα πλησίασε την κα Δεληκάρη και τη χαστούκισε.

Με βάση την ίδια πηγή, η γυναίκα φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με πολιτικό κόμμα. Η επίθεση ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή