ΠΑΣΟΚ κατά Χριστοφιλοπούλου για την υποψηφιότητα Μπελέρη

ΠΑΣΟΚ κατά Χριστοφιλοπούλου για την υποψηφιότητα Μπελέρη

«Μαρτύρησε ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντι Μπελέρη, δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά, αλλά μόνο ψηφοθηρικά», αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη της επίσης υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ. Εύης Χριστοφιλοπούλου. 

«Η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης “μαρτύρησε” αυτό για το οποίο καταγγείλαμε τον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή: ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντι Μπελέρη δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά αλλά μόνο ψηφοθηρικά.

Οπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μπελέρης “ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να φρενάρει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την Ακροδεξιά, αναρωτώμενη μάλιστα “γιατί είναι κακό αυτό;”» σημειώνουν χαρακτηριστικά από τη Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνοντας ότι «η παραδοχή της υποψήφιας ευρωβουλευτή εκθέτει τον κ. Μητσοτάκη, που έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό». 

«Ως ΠΑΣΟΚ επιμένουμε ότι ο κ. Μπελέρης είναι απαραίτητος ως δήμαρχος Χειμάρρας, όπως νόμιμα εκλέχτηκε τον περασμένο Μάιο, ώστε να μπορεί να προστατεύει αποτελεσματικά τα δικαιώματα και τις περιουσίες της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή.

Οσον, τέλος, αφορά στην αποστροφή του κ. Μανώλη Αναγνωστάκη, υποψήφιου με το κόμμα του κ. Λοβέρδου που στην ίδια εκπομπή χαρακτήρισε τον κ. Μπελέρη “του ποινικού δικαίου άνθρωπο”, ας αποφασίσουν στο κόμμα τους αν έχει δίκιο ο κ. Αναγνωστάκης ή ο πρόεδρός τους, που τον επισκέφθηκε στη φυλακή», καταλήγουν από το ΠΑΣΟΚ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή