Βουλή: Στο αυτόφωρο ο Φλώρος με εντολή Τασούλα

Βουλή: Στο αυτόφωρο ο Φλώρος με εντολή Τασούλα

Με αφορμή την κτηνώδη, όπως την χαρακτήρισε, συμπεριφορά του κ. Φλώρου, ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε νωρίτερα τη δεκαπενθήμερη αποβολή του από το Κοινοβούλιο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσήχθη και αναμένεται να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, κατόπιν εντολής του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, μετά την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Οπως έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Φλώρος έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή την κτηνώδη, όπως την χαρακτήρισε, συμπεριφορά του κ. Φλώρου, ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε νωρίτερα τη δεκαπενθήμερη αποβολή του από το Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «όταν φτιάχναμε τον Κανονισμό της Βουλής νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε σε στοιχειωδώς λογικούς ανθρώπους», σημειώνοντας επίσης ότι αυτή τη στιγμή, «το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω στον βουλευτή ο οποίος χειροδίκησε εναντίον συναδέλφου […] είναι να τον απομακρύνω, με τη φρουρά, για 15 ημέρες από τις διαδικασίες του σώματος».

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, «είναι ένα χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνωδίας της συμπεριφοράς του, αλλά θα δούμε εν συνεχεία, προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας, και θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες αυτής της κτηνώδους συμπεριφοράς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT