Κρατάει χρόνια η κόντρα της οικογένειας Φλώρου με τον Βελόπουλο

Κρατάει χρόνια η κόντρα της οικογένειας Φλώρου με τον Βελόπουλο

Η μήνυση του πατέρα του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, Ευστάθιου, αξιωματικού ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτή, όπως ισχυρίζεται, της Ελληνικής Λύσης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωτοφανές βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή έγινε καθώς η Ολομέλεια συζητούσε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. 

Το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Βελόπουλου έγινε έπειτα από μήνυση του πατέρα του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών (και νυν ανεξάρτητου), Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος και πρωταγωνίστησε στο βίαιο επεισόδιο στη Βουλή. Η μήνυση αφορά ανώνυμους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρονται να υβρίζουν τον Ευστάθιο Φλώρο. 

Η κόντρα αυτή ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την οικογένεια Φλώρου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ο Ευστάθιος Φλώρος, αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτής, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, της Ελληνικής Λύσης, απομακρύνθηκε από το κόμμα.

Ο βουλευτής και γιος του, Κωνσταντίνος Φλώρος, πρωταγωνίστησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή, γρονθοκοπώντας τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο με τον πρώτο να προσάγεται από τη φρουρά της Βουλής και να οδηγείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου στη ΓΑΔΑ.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος είχε προηγουμένως ζητήσει να πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια, αντιδρώντας σε αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χήτα, ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην Ολομέλεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Φλώρο και τον κ. Γραμμένο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η επίθεση. 

Νωρίτερα, η Ολομέλεια αποφάσισε την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου με 258 ψήφους «υπέρ», 8 «όχι» και 3 «παρών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή