Β. Γραμμένος: «Ο Φλώρος προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό στη Βουλή»

Β. Γραμμένος: «Ο Φλώρος προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό στη Βουλή»

«Εγώ ουδέποτε τον έβρισα, ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του», δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρωτοφανή ξυλοδαρμό που δέχθηκε μέσα στη Βουλή από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητο, Κωνσταντίνο Φλώρο αναφέρθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γραμμένος ανέφερε ότι «δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό».

«Κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου. Τα χτυπήματα στα χέρια προήλθαν από την πτώση. Επεσα κάτω, με τράβαγε από τον λαιμό, με έσερνε», είπε ο βουλευτής μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε:

«Μετά από τα χτυπήματα που μου κατάφερε, υποτίθεται ότι συνελήφθη. Τον πήγαν στη γωνία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άρχισε να με βρίζει εντός και εκτός της αίθουσας. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα, ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του, υπάρχουν κάμερες και βουλευτές που κάθονταν πολύ κοντά». 

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης είπε στη συνέχεια ότι βγήκε από την αίθουσα της Ολομέλειας με σκοπό να προστατευθεί από τον κ. Φλώρο. «Με έβρισε εντός της αίθουσας χυδαιότατα και έκανε άσεμνες χειρονομίες και δεν απάντησα ποτέ, υπάρχουν βίντεο», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Γραμμένος, μετά το βίαιο περιστατικό ο Κωνσταντίνος Φλώρος κυκλοφορούσε ελεύθερος εντός της Βουλής.

«Την ώρα που ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα της Βουλής, αυτός ήταν στην πόρτα της Ολομέλειας και έκανε άσεμνες χειρονομίες [στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης]», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φλώρος συνελήφθη για το βίαιο περιστατικό και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, με τον όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον κ. Γραμμένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT