Στ. Κασσελάκης: Δεν θα ξεχάσω τους νησιώτες μας

Στ. Κασσελάκης: Δεν θα ξεχάσω τους νησιώτες μας

Στην τρέχουσα περιοδεία του σε νησιά, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τρέχουσα περιοδεία του σε νησιά, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ. 

Στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε το αναρτημένο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης έγραψε πως στα νησιά που επισκέπτεται διαπιστώνει ελλείψεις στις δομές υγείας και απομόνωση των ντόπιων. 

«Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη. Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα. Τι έχει εδώ; Ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας. Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

«Ολα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει «κρουαζιέρα» και «διακοπές στο Αιγαίο». «Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή