Υπουργείο Εσωτερικών: Η ανακοίνωση μετά τη καταγγελία διάρρηξης

Υπουργείο Εσωτερικών: Η ανακοίνωση μετά τη καταγγελία διάρρηξης

Ανακοίνωση για την καταγγελία περί διάρρηξης εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας πως έως τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο σε επίπεδο ασφαλείας δικτύων και ηλεκτρονικών μέσων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για την καταγγελία περί διάρρηξης εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας πως έως τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο σε επίπεδο ασφαλείας δικτύων και ηλεκτρονικών μέσων. 

«Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 26 Απριλίου υπήρξε καταγγελία η οποία αφορά σε φερόμενη διάρρηξη στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών το οποίο εδρεύει επί της οδού Ευαγγελιστρίας. Η είσοδος στο συγκεκριμένο κτήριο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ενώ κατά την είσοδο των επισκεπτών πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας», σημειώνει το ΥΠΕΣ.

Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά. «Από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε επίπεδο ασφάλειας δικτύων, ηλεκτρονικών μέσων και ελέγχων από το Τμήμα Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου, και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο».

«Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Υπουργείο Εσωτερικών εργάζεται απερίσπαστα για τη διενέργεια των εκλογών με τον άψογο τρόπο που πραγματοποιούνται όλα τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας»», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή