Στα Ψαρά ο Στέφανος Κασσελάκης

Στα Ψαρά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο επόμενος σταθμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος συνεχίζει για όγδοη ημέρα την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου, είναι η Λέσβος.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ακριτικά Ψαρά έφθασε μετά τη Χίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνεχίζει για όγδοη ημέρα την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Κουμουνδούρου «συνομίλησε με 68χρονο κάτοικο του νησιού, που δεν έφυγε από τον τόπο του και οποίος του είπε: “Φεύγουν τα παιδιά, δεν γυρίζουν πίσω, κι όσο περνάνε τα χρόνια αυτό δεν αναπληρώνεται, μαραζώνει ο τόπος“» 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε και με τον γιατρό των Ψαρών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την άσκηση των καθηκόντων του στο μικρό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

«Στην αρχή όλα είναι δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός γιατρός, «πρέπει να συνεννοηθείς με το ΕΚΑΒ, με τη Χίο, να οργανώσεις τις διακομιδές. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση 47χρονου με αιμορραγία τον περασμένο μήνα, όπου έπρεπε λόγω καιρού να μείνω 12 ώρες δίπλα στον ασθενή μέχρι να μεταφερθεί απέναντι, στη Χίο».

Ο επόμενος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη είναι η Λέσβος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT