Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: Επίσπευση των ερευνών για την εμπορική αμαξοστοιχία

Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: Επίσπευση των ερευνών για την εμπορική αμαξοστοιχία

«Ο ελληνικός λαός δε θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια», αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσπευση των ερευνών σχετικά με το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία στο δυστύχημα των Τεμπών ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει πως «με βάση το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα”, ζητώ την επίσπευση όλων των σχετικών ερευνών και τεχνικών διαδικασιών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η επίσπευση των ερευνών είναι αναγκαία «ώστε να έχουμε άμεσα μία έγκυρη απάντηση: α. Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού (ξυλόλιο) από την εμπορική αμαξοστοιχία; β. Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα οικόπεδα όπου μεταφέρθηκαν παράνομα όγκοι χώματος αμέσως μετά το δυστύχημα των Τεμπών»;

«Ο ελληνικός λαός δε θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στο Χ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή