Κασσελάκης: Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους

Κασσελάκης: Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. "Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε"», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες» κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με το μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους που ανακοίνωσε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. “Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες.

Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT