Κυρ. Μητσοτάκης: Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους και στους ενστόλους

Κυρ. Μητσοτάκης: Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους και στους ενστόλους

«Η σκέψη μας τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας αλλά και στους ενστόλους μας που αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία», τονίζει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Αγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Αγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

«Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά», καταλήγει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT