Το πασχαλινό μήνυμα Κασσελάκη: «Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας, στο φως της ελπίδας»

Το πασχαλινό μήνυμα Κασσελάκη: «Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας, στο φως της ελπίδας»

«Είμαστε μαζί για ν' αλλάξουμε τη χώρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε. Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο πασχαλινό μήνυμα του από την Κέρκυρα.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε μαζί για ν’ αλλάξουμε τη χώρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε. Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο πασχαλινό μήνυμα του από την Κέρκυρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε Ανάσταση στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας όπου αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Γεια σας από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας. Την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. Δηλαδή ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει. Είμαστε μαζί για ν’ αλλάξουμε τη χώρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε. Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη».

Επίσκεψη στον Ναυτικό Σταθμό

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας, όπου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Το πασχαλινό μήνυμα Κασσελάκη: «Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας, στο φως της ελπίδας»-1
INTIME News

Τον υποδέχθηκε ο διοικητής του Ναυστάθμου, πλωτάρχης Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δομές και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απευθυνόμενος στους ναύτες, τόνισε πως είναι αναγκαίο ένα νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο θητείας, με αξιοπρεπείς αμοιβές στους στρατευμένους.

Το πασχαλινό μήνυμα Κασσελάκη: «Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας, στο φως της ελπίδας»-2
INTIME News

Πρόσθεσε δε ότι το κόμμα του επεξεργάζεται σχετική πρόταση νόμου, την οποία θα καταθέσει το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT