Στο πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ ο Χ. Δούκας: «Η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της»

Στο πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ ο Χ. Δούκας: «Η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της»

Το ανοιχτό Γεύμα Αγάπης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ, το οποίο πλαισιώθηκε με μουσική αλλά και καλή διάθεση.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παρέστη στο εορταστικό ανοιχτό Γεύμα Αγάπης στο Ρουφ την Κυριακή του Πάσχα. Το ανοιχτό Γεύμα Αγάπης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ, το οποίο πλαισιώθηκε με μουσική αλλά και καλή διάθεση.

«Η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της. Όχι μόνο τις γιορτές αλλά κάθε μέρα, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Κανένας μόνος του στο δρόμο, στην ανέχεια και σε συνθήκες ακατάλληλης διαβίωσης. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία! Καλό Πάσχα σε όλες και όλους», δήλωσε ο κ. Δούκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων η διοργάνωση του πασχαλινού γεύματος έγινε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ο οποίος παραχώρησε τον χώρο καθώς και με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου, η οποία διέθεσε τα πούλμαν για τη μεταφορά των ωφελουμένων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT