Κασσελάκης: Η αλαζονεία είναι στον γυάλινο πύργο, που λέγεται Μέγαρο Μαξίμου Μητσοτάκης ΑΕ

Κασσελάκης: Η αλαζονεία είναι στον γυάλινο πύργο, που λέγεται Μέγαρο Μαξίμου Μητσοτάκης ΑΕ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δικαιούμαστε μια καλύτερη χώρα. Το πρώτο μήνυμα πρέπει να σταλεί στις 9 Ιουνίου. Θέλουμε θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι απλά τιμωρία της ΝΔ», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αρτα, όπου συνομίλησε με φορείς, καταστηματάρχες και κατοίκους, στους κεντρικούς δρόμους και στο Επιμελητήριο της πόλης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην αρχή της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στην «πολύτιμη προσφορά» της βουλευτή Άρτας Όλγας Γεροβασίλη, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, «κλεισμένος στην αλαζονεία του γυάλινου πύργου της Μαξίμου ΑΕ, δεν τολμά να ακούσει τους πολίτες και τις αγωνίες τους».

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης εστίασε στο μοντέλο πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που «έρχεται σε επαφή με τους πολίτες αδιαμεσολάβητα και όχι φιλτραρισμένα». 

Έδωσε έμφαση στη «συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών» και τη «συνολική καταβαράθρωση του κράτους Δικαίου στη χώρα μας», ενώ ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα».

«Δεν είναι δυνατόν ένας μεγαλοεπιχειρηματίας με μερίσματα εκατομμυρίων να πληρώνει μικρότερο φόρο εισοδήματος από έναν μισθωτό των 26.000 ευρώ», ανέφερε, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κατάργηση της προκαταβολής φόρου.

«Έχουμε γίνει κοινωνία της ατομικής ευθύνης κι όχι της συλλογικότητας. Να ξεφύγουμε από το μοντέλο ενός πρωθυπουργού που μοιράζει επιδόματα. Αυτό θα το αλλάξουμε. Η μόνη δύναμη που έχουμε είναι οι πολίτες. Η παραίτηση της κοινωνίας πρέπει να γίνει διεκδίκηση», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Είπε ότι «παρά τη προπαγάνδα του κυβερνητικού μηχανισμού που κάνει λόγο για “οικονομικό θαύμα“, η Ελλάδα είναι πολύ χαμηλά στην Ευρώπη ως προς τις άμεσες ξένες επενδύσεις, ενώ οι πολίτες πληρώνουν φόρους Σουηδίας λαμβάνοντας μισθούς Βουλγαρίας».

Επανέλαβε ότι η προκαταβολή φόρου είναι αντιπαραγωγικό μέτρο, διότι «είναι αδύνατον ο επιχειρηματίας να προπληρώνει την απόδοσή του, λες και δεν παίρνει ρίσκο».

Αναφερόμενος στα «”τζάκια” που κυβερνούν την Ελλάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης, «στη μικρή καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα άφησε ζημία στην τράπεζα που εργάστηκε, έπειτα έμεινε 1,5 χρόνο χωρίς εργασία, για να γίνει πρώτος σε σταυρούς βουλευτής». 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT