Κασσελάκης: Καταγγέλλει διάρρηξη με απειλητικό μήνυμα σε βάρος του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα

Κασσελάκης: Καταγγέλλει διάρρηξη με απειλητικό μήνυμα σε βάρος του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το "απειλητικό" τους μήνυμα», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάρρηξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το “απειλητικό” τους μήνυμα», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή». 

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το “απειλητικό” τους μήνυμα.

Να τους ενημερώσω:

– Δε φοβάμαι.

– Δε σταματώ.

– Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

– Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.

Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT