Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ – Θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ – Θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Στις 16.30 το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 16.30 θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι κεντρικός ομιλητής στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιείται το Σάββατο στο Grand Hyatt Hotel. 

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με τον Economist.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει στο συνέδριο ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ενώ θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT