Κυρ. Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται με ψήφο στη Ν.Δ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται με ψήφο στη Ν.Δ.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτές οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές και οι αποφάσεις στην Ευρώπη θα επηρεάσουν τις ζωές όλων τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κέρκυρα.

«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται με ψήφο στη Ν.Δ.», ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως πρέπει να είναι ισχυρή η Ελλάδα για να διεκδικήσει στην Ευρώπη. Αναφέρθηκε και στην ακρίβεια υπογραμμίζοντας πως η απάντηση είναι οι υψηλότεροι μισθοί και συντάξεις.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι τέτοιο που στις 9 Ιουνίου να μην αμφισβητήσει κανένας την κυβέρνηση. Σήμερα ξαναζούμε επανάληψη της ρητορικής που έχει πληγώσει τη χώρα με τα εξής χαρακτηριστικά: Τοξικότητα και ψέματα από την αντιπολίτευση και τάξιμο δεκάδων δισ. που σήμερα δεν υπάρχουν. Εστειλα στην πρόεδρο της Κομισιόν με τόνο αυστηρό για τις τιμές των πολυεθνικών, ζητώντας τη βοήθεια της Ευρώπης γιατί το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες. Και η αριστερά τα έβαλε μαζί μας γι’ αυτό. Επειδή δίνουμε τον αγώνα για να λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας», ανέφερε. 

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και με τον περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ύδρευση, τη διαχείριση απορριμμάτων και τη στέγη για τους επιστήμονες. «Προσωπική δέσμευση να βελτιωθεί το σύστημα ύδρευσης στην Κέρκυρα. Προσωπική μου δέσμευση να το δρομολογήσουμε μετά τις εκλογές», είπε.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT