Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μία ημέρα μετά την πρόταση - πλαίσιο του Διονύση Τεμπονέρα και του Αντώνη Κοτσακά περί σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς με τη δημιουργία ενός συντονιστικού

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση αναφορικά με τις ζυμώσεις που εκτυλίσσονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της Νέας Αριστεράς. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αποστασία» και για «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» με το οποίο όσο ο ίδιος είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σύμπραξη δεν πρόκειται να υπάρξει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Κασσελάκη έρχεται μία ημέρα μετά την πρόταση – πλαίσιο του Διονύση Τεμπονέρα και του Αντώνη Κοτσακά –και οι δύο είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ– περί σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς με τη δημιουργία ενός συντονιστικού. 

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT