«Πώς έγινε αυτό;»: Η 76χρονη κτηνοτρόφος που εξελέγη ευρωβουλευτής

«Πώς έγινε αυτό;»: Η 76χρονη κτηνοτρόφος που εξελέγη ευρωβουλευτής

«Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα», δήλωσε για την εκλογή της η Γαλάτω Αλεξανδράκη η οποία ήταν υποψήφια με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στις πρόσφατες ευρωεκλογές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής, Γαλάτω Αλεξανδράκη η οποία εξελέγη στις πρόσφατες ευρωεκλογές με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Στις πρώτες της δηλώσεις στη ΔΕΛΤΑ τηλεόραση του Εβρου, η 76χρονη κτηνοτρόφος ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, ενώ πρόσθεσε ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει. Οσον αφορά την εκλογή της, η ίδια φάνηκε αιφνιδιασμένη και αναρωτήθηκε: «Πώς έγινε αυτό;». 

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω, και πώς έγινε αυτό; […] Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά. 

Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες ενώ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πει περισσότερα τις επόμενες μέρες. 

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο pameevro.gr, η κ. Αλεξανδράκη διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της, Αλέξανδρο στην Αλεξανδρούπολη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT