Προστασία στην εικόνα της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό από την κυβέρνηση

Προστασία στην εικόνα της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό από την κυβέρνηση

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας συζήτησε με το δήμαρχο Κεφαλονιάς τις απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να δημιουργηθούν τα δύο γραφεία ενώ ακολούθως συζήτησαν για τα αρκετά προβλήματα που έχει αφήσει πίσω του ο εγκέλαδος.

Το απόγευμα, ο κ. Κατσανιώτης βρέθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο στο Ληξούρι, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τα μέλη του συντονιστικού οργάνου. Εκεί συζητήθηκε, ο τρόπος λειτουργίας των γραφείων Τύπου και άλλα θέματα όπως οι αποζημιώσεις που θα πάρουν οι πληγέντες από τους σεισμούς, η δημιουργία καταυλισμού με έτοιμα σπίτια, σύγχρονης κατασκευής, που θα φθάσουν τις επόμενες μέρες στο νησί χωρίς όμως να αποφασιστεί ακόμη ο χώρος που θα τοποθετηθούν και τέλος οι νέες αίθουσες που θα έρθουν για τους μαθητές ώστε να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

«Ήρθαμε εδώ από το πρωί, και ο στόχος είναι να μπορέσουμε να δούμε την κατάσταση με τους φορείς έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους δημοσιογράφους, που βρίσκονται στο νησί για να καλύψουν τα γεγονότα. Ήδη, πήγαμε στην πρώτη συντονιστική σύσκεψη το πρωί στο Αργοστόλι, πριν λίγο τελειώσαμε και την δεύτερη στο Ληξούρι. Αυτό που θα κάνουμε πολύ σύντομα είναι να στήσουμε δύο γραφεία τύπου, ένα θα βρίσκεται στο Αργοστόλι και ένα στο Ληξούρι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του τύπου να έχουν την εικόνα και να κάνουν καλά την δουλειά τους. Είναι σημαντικό να ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει εδώ, είναι σημαντικό να ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ. Η παραπληροφόρηση είδαμε ότι δημιουργεί προβλήματα, πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται και να ενημερώνουμε τους πολίτες» δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης στον ΑΠΕ-ΜΠΕ , μετά το τέλος της σύσκεψης.

«Μέχρι τώρα είχαμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την εικόνα της Κεφαλονιάς στα ξένα ΜΜΕ, τα αρνητικά δημοσιεύματα ήταν ελάχιστα, κάποια καταγραφικά αλλά νομίζουμε ότι μπορέσαμε και καταφέραμε να μην πληγεί η τουριστική εικόνα της περιοχής», δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης  για την τουριστική εικόνα της Κεφαλονιάς προσθέτοντας πως «μέχρι τώρα δεν είχαμε ακυρώσεις, δεν είχαμε κανένα θέμα, είναι σημαντικό και νομίζω ότι αν κινηθούμε σύντομα στην αρχή της τουριστικής περιόδου το νησί θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους τουρίστες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT