ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Καρυπίδης

anexartitos-ypopsifios-perifereiarchis-dytikis-makedonias-o-karypidis-2006564

Θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ως ανεξάρτητος, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, τον οποίο είχε ανακοινώσει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια απέσυρε τη στήριξη του, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις και συμπεριφορές του.
Ο Θ. Καρυπίδης έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη και σημείωσε ότι όπως σεβάστηκε την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει, έτσι σέβεται και την απόφαση να άρει τη στήριξη.
Δήλωσε ότι δεν θέλει στήριξη από κανένα κόμμα, το όνομα της παράταξης του είναι "Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία", και θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.
Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει στο Διαδίκτυο για τη ΝΕΡΙΤ, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Εβραίους, είπε ότι επρόκειτο απλώς για αναπαραγωγή ενός σχολίου και αναλαμβάνει μόνο αυτή την ευθύνη. Για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε τηλεοπτική εκπομπή του, εξήγησε ότι το έκανε ως δημοσιογράφος στο πλαίσιο της πολυφωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ