Στήριξη Φ. Κουβέλη σε Γ. Καμίνη

Στήριξη Φ. Κουβέλη σε Γ. Καμίνη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικαλούμενος τόσο τις επιλογές του κ. Γ. Καμίνη, όσο κυρίως τον ακομμάτιστο τρόπο που πολιτεύτηκε, ο κ. Φώτης Κουβέλης επισκέφθηκε χθες το δημαρχείο της Αθήνας για να καταδείξει εμπράκτως τη στήριξή του στον νυν δήμαρχο.

«Εμείς υπηρετούμε την αντίληψη μιας χειραφετημένης τοπικής αυτοδιοίκησης, ανεξάρτητης και μακριά από κόμματα και κυβερνητικές επιρροές, και θεωρώ ότι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο υπηρέτησαν ακριβώς αυτήν την αντίληψη», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Θέλησε έτσι να καταδείξει τη σημαντική διαφορά με την οποία αντιμετωπίζει η ΔΗΜΑΡ τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε σχέση με τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, που επέλεξαν ακόμη για την Αθήνα υποψηφίους με βασικό χαρακτηριστικό τους την κομματική τους ταυτότητα.

«Ορθωσε ανάστημα…»

«Είχα τη δυνατότητα για άλλη μια φορά να διαπιστώσω το σημαντικό έργο το οποίο έχει γίνει και θα γίνει και στην επόμενη περίοδο από τον Δήμο Αθηναίων», πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις σθεναρές αντιδράσεις του κ. Καμίνη έναντι των παράνομων πρωτοβουλιών της Χρυσής Αυγής. «Είναι ένας δήμαρχος που όρθωσε ανάστημα σε όλους εκείνους που θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή του δημόσιου χώρου, τη ζωή της πόλης, της Αθήνας», ανέφερε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως «οι δημότες ξέρουν να αξιολογούν αποτελέσματα, να καταγράφουν τα θετικά για την πόλη τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον κ. Κουβέλη «για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί τον δήμο», ενώ σήμερα θα τον επισκεφθεί και ο πρόεδρος της «Δράσης» κ. Θοδ. Σκυλακάκης, για να επισημοποιήσει και εκείνος τη στήριξή του στην παράταξη Καμίνη. Εν τω μεταξύ, στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται να «κλειδώνουν» και οι υποψηφιότητες για τις περιφέρειες. Στην Ηπειρο θα δοκιμαστεί ο κ. Γ. Ζάψας, στην Κρήτη ο Αντ. Ανηψητάκης και στη Δυτ. Μακεδονία η κ. Ντόρα Τσικαρδάνη, που υπενθυμίζεται ότι ανήκει στη μειοψηφική τάση της ΔΗΜΑΡ, στηρίζοντας τον διάλογο με τους «58». Με ανακοίνωσή τους, τέλος, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έκαναν γνωστό ότι θα διαθέσουν στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς το τμήμα των μισθών τους που προέρχεται από τη συμμετοχή τους στις επιτροπές της Βουλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή