Επιλογή των ΑΝΕΛ ο Απ. Τζιτζικώστας

Επιλογή των ΑΝΕΛ ο Απ. Τζιτζικώστας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να στηρίξουν επισήμως την υποψηφιότητα του «αντάρτη» της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισαν χθες οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, εκτιμώντας προφανώς ότι πληροί τα κριτήρια που είχαν θέσει. Δηλαδή ο κ. Τζιτζικώστας να μην έχει πλέον καμία τυπική ή ουσιαστική σχέση με τη Ν.Δ. και κυρίως να έχει καταγγείλει τα Μνημόνια και τις συνέπειές τους.

Ο ίδιος ερωτηθείς χθες δήλωσε ότι τη γαλάζια κομματική του ταυτότητα την είχε καταθέσει αφ’ ης στιγμής αποχώρησε από την κεντρική πολιτική σκηνή και διεκδίκησε την ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ με δηλώσεις που έκανε προχθές στο ΣΚΑΪ (δήλωσε πως όταν εξελέγη, η Ν.Δ. ήταν αντιμνημονιακή), δόθηκε το πράσινο φως για να γίνει επί της ουσίας ο εκλεκτός των ΑΝΕΛ στη δεύτερη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

«Η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή, με ομόφωνη απόφασή της, να προτείνει τη στήριξή του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή, τέλος, την έκθεση του ΕΣΡ που ανέδειξε μεταξύ άλλων την υποεκπροσώπηση των ΑΝΕΛ στα κανάλια, ο κ. Τέρενς Κουίκ κατήγγειλε «αντιδεοντολογικό σαμποτάζ του κόμματος» και προανήγγειλε ότι ο κ. Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή