«Λευκό» στον β΄ γύρο η γραμμή του ΚΚΕ

«Λευκό» στον β΄ γύρο η γραμμή του ΚΚΕ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακυρο ή λευκό θα είναι η «γραμμή» του ΚΚΕ για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου δεν προκριθεί υποψήφιος του κόμματος. Αυτό δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη στην εκπομπή «ZOOMNEWS». Μάλιστα, σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεν περάσουν δικοί του υποψήφιοι, θα υποστηρίξει τους υποψηφίους του Περισσού στον δεύτερο γύρο, είπε ότι πρόκειται περί κοροϊδίας. «Αυτοί δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τα μέλη τους», ανέφερε, παραπέμποντας στις εσωκομματικές διαφωνίες για τις υποψηφιότητες Βουδούρη και Καρυπίδη, «πόσο μάλλον θα βάλουν μάζες ψηφοφόρων να πάνε κιόλας μονοκούκι, όπως λένε, σε κάποιον άλλο υποψήφιο».

Σε ομιλία του στον Βόλο χθες, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «ψίχουλα που δεν θα αλλάξουν τη σκληρή καθημερινότητα του λαού» την επιστροφή του πλεονάσματος. Ανέφερε, δε, ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν συνταγές που συγκλίνουν στη στρατηγική της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, με διαφορά στο μείγμα. Αναφερόμενος στην κοινή παρουσία του κ. Τσίπρα με τον κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ σε εκδήλωση, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το χρίσμα από τους Ελληνες βιομηχάνους και έχει πάρει θέση απέναντι από την εργατική τάξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή