Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΚΟ

Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΚΟ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διμέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του σε συγκέντρωση του κόμματος στη Νέα Ιωνία. Αναφερόμενος στον νέο γύρο διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι θα οδηγήσει σε νέα μέτρα εις βάρος των εργαζομένων και ανέφερε ως παράδειγμα την προώθηση ομαδικών απολύσεων και τη μείωση εργοδοτικών εισφορών.

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι οι δυνάμεις που τον στηρίζουν είναι δοκιμασμένες στο να υπηρετούν το σύστημα. Πρόσθεσε ότι ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ του 20% προέρχεται από «τα πιο διεφθαρμένα ηγετικά τμήματα του ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισαν μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μυρίστηκαν ότι εκεί υπάρχει τώρα το μέλι». Μίλησε, δε, για στελέχη στους δήμους που πρωτοστάτησαν «για να στηθεί το γνωστό πανηγύρι με τις ΜΚΟ, που νομιμοποιεί τη δουλειά χωρίς δικαιώματα». Αναφερόμενος, επίσης, σε ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των προσλήψεων σε δήμους μέσω ΜΚΟ, είπε: «Γιατί δεν ρωτάνε πρώτα απ’ όλα τα δικά τους στελέχη, τους ανθρώπους που στηρίζουν σε δήμους όπως εδώ στη Νέα Ιωνία, για να τους διαφωτίσουν καλύτερα και μάλιστα από πρώτο χέρι;».

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε, τέλος, τους ψηφοφόρους να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή και να ενισχύσουν το ΚΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή