«Μετωπική» στη Βουλή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης βρίσκονται από χθες το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των δηλώσεων βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «ακροδεξιάς ατζέντας» της συγκυβέρνησης.

Το φιτίλι άναψε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης, με τη δήλωσή του ότι βρίσκονται σε εξέλιξη κυβερνητικές μεθοδεύσεις να τεθεί η Χ.Α. εκτός νόμου, ενώ χθες η κ. Βασιλική Κατριβάνου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί στο μεταναστευτικό «κλείνει το μάτι» στην ακροδεξιά. «Είστε υποκριτές και έμποροι ελπίδας. Είστε συνομιλητές της Χ.Α. και επιλεκτικά ευαίσθητοι. Θέλετε τους μετανάστες παράνομους και ευτελισμένους, να τους διακινείτε ανά την Επικράτεια και να πουλάτε ευαισθησία. Και να δούμε τι θα πράξουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν συζητηθεί η πρόταση για άρση της ασυλίας των υπολοίπων της Χρυσής Αυγής. Μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θα ψηφίσουν υπέρ της άρσης. Και θα απολογηθούν τότε στον λαό» απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας. Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε χθες στη Βουλή, είναι η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκα, ο οποίος είπε ότι «μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή