Ε.Ε.:Ζητήματα μετανάστευσης στο «μικροσκόπιο» των υπ. Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

Ε.Ε.:Ζητήματα μετανάστευσης στο «μικροσκόπιο» των υπ. Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνεργασίας και Εκπαίδευσης για την Επιβολή του Νόμου, καθώς και ζητήματα μετανάστευσης απασχολούν το Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα στις Βρυξέλλες, και στο οποίο συμπροεδρεύει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, όπως ανακοινώθηκε.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο κ.Δένδιας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι, «πρόκειται να συζητήσουμε για την πρόταση κανονισμού σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνεργασίας και Εκπαίδευσης για την Επιβολή του Νόμου, που είναι θεμελιώδους σημασίας για την Ελληνική Προεδρία καθώς και πολύ σημαντική για την Europol και την Cepol. Θα συζητήσουμε επίσης τις μεταναστευτικές τάσεις και πιέσεις καθώς και σημαντικά ζητήματα επί της παρουσίασης της Επιτροπής στον τομέα Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Αναμένουμε μια γόνιμη συζήτηση μεταξύ φίλων στους οποίους κατανέμονται τα βάρη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή